NIEUWSMarantz

Marantz op High End 2011

Op de High End München waren zoveel merken en importeurs aanwezig dat we snappen dat het lastig is juist dat ene merk waar je meer over wilde weten in het showverslag terug te vinden. Daarom hebben we hieronder het stuk over Marantz op de High End uitgelicht: 

Marantz - (c) M&M4Media

Ook Marantz doet mee op streaming-gebied. Niet alleen met de fraai vormgegeven all-in-1 Melody systemen, maar ook met de losse NA7004 streamer die ontworpen is met een zo goed mogelijke weergave in het achterhoofd. Hij is al even op de markt, maar mag nog steeds als nieuweling gelden.


Marantz Pearl Lite - (c) M&M4Media

De inmiddels zowat uitverkochte (want zeer gelimiteerde) KI Pearl serie die Marantz als cadeau aan hun jubilerende brand-ambassador en sound-designer Ken Ishiwata op de markt bracht heeft in de KI Pearl Lite serie een mooie en ongelimiteerde opvolger gekregen. Weliswaar zonder de cost-no-object vrijbrief die Ishiwata kreeg voor de Pearl serie, maar niettemin uiterst muzikaal. De nieuwe vormgeving met zilveren fronten en hoogglans zwarte zijpanelen valt in elk geval zeer in de smaak, en het is natuurlijk altijd leuk om onder de motorkap te mogen kijken.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Thuistesters gezocht!
  Philips PH805 hoofdtelefoon
  Thuistesters gezocht!
  lees meer »
 • Interview
  Grimm: historie & toekomst
  Interview
  lees meer »
 • Veel acties in december!
  Prijzenfestival 20 jaar HiFi.nl
  Veel acties in december!
  lees meer »