B&W Nautilus bij Audio TV Centrum in Eindhoven

Wil je zelf de Bower & Wilkins speaker horen, zien en voelen? Kom dan op 9 of 10 juli naar Audio TV Centrum in Eindhoven en ervaar zelf de sublieme geluidskwaliteit van de Nautilus speaker. Deze luidspreker is volledig compromisloos ontworpen met de allerbeste sound als uitgangspunt.

Voor de aansturing van de Nautilus speakers worden 4 Classé eindversterkers gebruikt, en als voorversterker de nieuwe Classé CP800. Op deze manier is het geluid optimaal te ervaren, en vormt de Nautilus het middelpunt van de show. Naast de Nautilus is er natuurlijk aandacht voor de recent geïntroduceerde PM1 luidspreker die staat te spelen op een Rotel set.

Uiteraard zijn er meer modellen van Bowers & Wilkins voor jou opgesteld in Eindhoven. Zo is de 800 Diamond Series aanwezig, geplaatst in een surround en stereo opstelling. Naast de topmodellen is er ook aandacht voor andere Bowers & Wilkins producten, zoals de MM-1 computerspeakers, P5 koptelefoon, de Zeppelin Air met Apple Airplay technologie en de Zeppelin Mini.

Mocht je geïnteresseerd zijn, ga dan vooral op 9 en 10 juli naar Audio TV Centrum om de verschillende Bowers & Wilkins producten te ervaren. Audio TV Centrum is gevestigd aan de Geldropseweg in Eindhoven. Voor meer informatie kun je kijken of de website van Audio TV Centrum.

MERK

EDITORS' CHOICE