NIEUWS

Winnaars Stevie Ray Vaughan SACD`s


Redactie HiFi.nl | 20 juni 2011

Afgelopen weekend hebben we een recensie van de nieuwe uitgave van Stevie Ray Vaughan’s Couldn’t Stand The Weather gepubliceerd. Deze SACD was tevens te winnen door het antwoord op onze prijsvraag in te sturen.

Onderaan de recensie stelden we namelijk de vraag welke beroemde artiest Stevie Ray Vaughan ooit een bandpositie aanbood, maar vervolgens `nee` te horen kreeg omdat Stevie druk bezig was met zijn eigen muzikale carrière. Dat moest natuurlijk David Bowie zijn, wat een flink aantal lezers ons ook wist te vertellen.

Uiteindelijk hebben we er vier mogen kiezen, en dat wilden we natuurlijk weer zo eerlijk mogelijk laten verlopen. Alle respondenten kregen een nummer toegewezen, zodat we op de redactie op basis van een kleinschalig darttoernooi de winnende inzendingen konden bepalen. Twaalf pijltjes, vier winnaars. Dat zijn geworden:

-          Nummer 11: Paul Evrard uit Oud-Turnhout, België

-          Nummer 17: Henk Vrieling uit Groningen

-          Nummer 27: Bert Triepels uit Geldrop

-          Nummer 42: Tom van Hoof uit Eindhoven

U ziet, louter topscores.. Van harte, en bedankt voor de vele inzendingen. Ook namens Bertus Distributie, die de SACD’s beschikbaar gesteld heeft. Ze zijn inmiddels naar de vier gelukkige winnaars onderweg!

EDITORS' CHOICE