NIEUWSVogel`s

Vogel`s YouTube Channel


Redactie HiFi.nl | 18 juni 2011 | Vogel`s

Vogel`s, het bekende merk achter allerhande slimme en functionele accessoires voor AV-apparatuur, heeft een eigen YouTube Channel online, waardoor je een goed beeld kunt krijgen van de verschillende mogelijkheden die de fabrikant biedt. 

In de diverse filmpjes die het bedrijf op de eigen pagina online heeft gezet, is goed te zien wat zij zoal aanbieden, en hoe hun producten gebruikt kunnen worden. De consument is zodoende in staat de mogelijkheden van de verschillende wandsteunen, beugels en meubels niet alleen in de showroom van een hifi-zaak te beoordelen, maar ook in de digitale huiskamer. 

Een recente toevoeging aan het aanbod is bijvoorbeeld de nieuwe THIN serie, waarmee Vogel`s naar eigen zeggen een sterke combinatie maakt tussen ontwerp en functionaliteit. Zo is in het onderstaande filmpje te zien dat de THIN 345 wandbevesting voor flat screens de mogelijkheid biedt het scherm tot ruim een halve meter van de muur vandaan te hangen, en deze ook zijwaarts en omhoog en omlaag te laten bewegen. 

Het YouTube kanaal is via deze link te vinden.

EDITORS' CHOICE