Open huis Smartdomotica


Redactie HiFi.nl | 23 juni 2011

Vrijdag 1 juli aanstaande houdt Smartdomotica BV in Beuningen open huis. De volgens het bedrijf grootste domotica showroom van de Benelux is die dag van 9 tot 9 geopend voor alle belangstellenden die 16 juni jl. de feestelijke opening hebben gemist.

De opkomst tijdens die opening was boven verwachting, waardoor er nu een tweede kans is om de zaak te bezoeken, en zelf te ondervinden wat het bedrijf zoal uitdraagt. `Veiligheid, comfort en energiebesparing` was namelijk het motto waaronder Smartdomotica BV haar oplossingen presenteerde, waarnaast graag de garantie gegeven wordt dat tegenwoordig iedereen zich wel domotica in huis kan permitteren.

Algemeen directeur Robert Teuwsen vertelde dat de tijd eindelijk rijp is en dat klanten niet meer, zoals nadat tien jaar geleden het huis van de toekomst werd aangekondigd, op betaalbare domotica oplossingen hoeven te wachten. Smartdomotica BV biedt domotica oplossingen aan voor verschillende thema’s, te weten Wonen, Werken, Winkelen, en Welzijn. De behoeften en functies worden vertaald in technische oplossingen.

Smartdomotica BV
Wilhelminalaan 2B
6641 DG Beuningen
Tel. +31(0)24-3010220
Website 

EDITORS' CHOICE