NIEUWSWilson Audio

Zomerse nieuwsbrief Chattelin

Chattelin Audio Systems heeft de laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie verzonden. Daarin komen een aantal ontwikkelingen naar voren die hier zeker nog even vermeld kunnen worden.

Zo hebben we de afgelopen week kennis kunnen maken met de nieuwe Spectral DMC 30SS series 2 voorversterker. De 30SS blijkt een serieuze verbetering ten opzichte van het voorgaande model, door aanpassingen op het gebied van stilte, kracht en resolutie. Daarnaast is er de nieuwe Sophia 3 set van Wilson Audio te beluisteren:

Daar waar de oudere modellen vaak werden afgeschilderd als donker, weinig resoluut en doortekend in het laag, daar slaat de nieuwe Sophia 3 de spijker op de kop. Een lekker live klinkend systeem dat met zijn Wilson-karakter het bedrijf weer voor jaren op de kaart zet bij wereldwijde muziekliefhebbers.            

Ook vermeldt de nieuwsbrief wat zaken die u hier ook al eerder voorbij kon zien komen, zoals de Avalon Isis presentatie en het feit dat er een nieuw blog is opgestart. Voor meer informatie is de volledige nieuwsbrief hier te downloaden. 

Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag
Website

Openingstijden
Woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Eventueel op afspraak.

Vakantiesluiting
De winkel is gesloten van woensdag 6 juli t/m zaterdag 16 juli.

EDITORS' CHOICE