Nieuwe website Poulissen Audio Video Center


Redactie HiFi.nl | 07 juli 2011

De website van Poulissen Audio Video Center is onlangs volledig vernieuwd. De afgelopen weken is de website klaargestoomd voor de livegang die vorige week heeft plaatsgevonden. Niet alleen het ontwerp is vernieuwd, ook is er functionaliteit en interactie toegevoegd. 

Poulissen Audio Video Center vertelt: “Het ontwerp van de nieuwe website straalt de kwaliteit en exclusiviteit van Poulissen Audio Video Center uit en voorziet de bezoeker op een gebruiksvriendelijke manier van informatie. Daarbij sluit het ontwerp aan op de moderne gebruikerservaring van vandaag de dag.” 

Verder is het assortiment online te bekijken en kan hierin gezocht worden. Bij het betreffende product aangekomen is het mogelijk deze op een offertelijst te zetten. Deze offertelijst wordt automatisch doorgestuurd naar het Audio Video Center, waarna zij een passende offerte opsturen. 

Naast de offertemogelijkheid zijn een aantal van de producten ook te koop in de webshop. Deze kunnen direct online betaald worden met iDeal, waarna de koper de bestelde producten thuis krijgt geleverd. 

Hiernaast is er ook nog een nieuwsbrief, als je je hiervoor aanmeldt maak je ook meteen kans op de P5 hoofdtelefoon van B&W, het iPod docking station van Bose of de BeoForm 2 van Bang & Olufsen. 

Neem snel een kijkje op de website!

EDITORS' CHOICE