NIEUWSControl 4

Koen Tillie maakt promotie bij Control4


Redactie HiFi.nl | 04 juli 2011 | Control 4

Control4 is in vijf jaar tijd uit het niets opgedoken tot de tweede grootste speler in home-automatisatie in Amerika. Koen Tillie, die zijn sporen in de sector reeds verdiende bij Crestron, de huidige nummer 1 op de markt, is nu aangetrokken om een gelijkaardig verhaal mede te bewerkstelligen in Benelux. 

Control4 is het platform bij uitstek voor eenvoudige home control voor de hedendaagse woning. Systemen van Control4 maken het dagelijkse leven aangenamer door nieuwe en reeds bestaande slim-wonen-toepassingen te integreren in één enkel systeem. Control4 is betaalbaar en eenvoudig te gebruiken: home-theater-bediening, Multi-room-audio, licht-en verwarmingstechnologie en beveiliging in één enkel systeem, op slechts één aanraking van uw touch-panel verwijderd.

We willen Koen via deze weg van harte feliciteren, en veel succes wensen met deze uitdaging. HiFi.nl sprak hem over zijn nieuwe functie, en dat leverde zoveel interessante informatie op dat we er een apart bericht aan besteden. Home-automatisatie zit namelijk enorm in de lift, waardoor we de marktontwikkelingen eens nader zullen bekijken.

EDITORS' CHOICE