NIEUWSBose

Bose introduceert nieuwe categorie luidsprekers


Redactie HiFi.nl | 12 juli 2011 | Bose

Bose introduceert dit jaar een volledig nieuwe categorie luidsprekers en versterkers voor een verbetering van de live muziekervaring: de RoomMatch™-arrayluidsprekers en de PowerMatch™-eindversterkers.

Deze luidsprekercategorie onderscheidt zich van andere door het vermogen om geluid specifiek af te stemmen op een bepaalde ruimte, want als het om geluid gaat, is er zelden een oplossing te vinden die altijd en overal voldoet. De RoomMatch™-arraymodules zijn leverbaar in vijftien verschillende dekkings-patronen. Geluidsexperts kunnen de modules combineren tot een unieke progressieve richtingsgevoelige array die speciaal op de locatie afgestemd is.

Zo worden overal in het luistergebied optimale geluidsdekking en consistente kwaliteit gewaarborgd. Geluid van concertkwaliteit kan zodoende gelijkmatiger en efficiënter worden geproduceerd, ongeacht de afmetingen, vorm of akoestische eigenschappen van de ruimte, en in combinatie met de PowerMatch™-eindversterkers functioneren de systemen nog efficiënter.

EDITORS' CHOICE