NIEUWSVogel`s

Vogel’s RingO voor iPad 2 beschikbaar


Redactie HiFi.nl | 13 juli 2011 | Vogel`s

Vogel`s kondigt de beschikbaarheid aan van de eerste bevestigingsoplossing voor iPad 2 bij alle Apple Stores, zowel online als in retail, in Europa en de Verenigde Staten. Met deze houder voor Apple’s nieuwe populaire tablet is de iPad te gebruiken met bevestigingsoplossingen zoals de Wall Mount, de Car Mount en de Table Stand. Gebruikers kunnen zodoende handsfree genieten van muziek in de badkamer genieten, recepten in de keuken opzoeken of filmpjes bekijken op de achterbank van de auto.

De RingO Holder wordt stevig op de achterkant van de nieuwe iPad 2 geklemd en heeft een nauwkeurig vervaardigde en gepatenteerde aluminium ring die makkelijk op iedere RingO-steun klikt. Samen met Apple’s Smart Cover beschermt deze de kostbare iPad 2 en zorgt ervoor dat deze als nieuw blijft. In de achterkant van de Holder zit een ringvormige uitsparing. Met één simpele ‘klik’ bevestig of verwijder je een bevestigingsoplossing. Of je nu luistert of kijkt naar content op de iPad, of je wilt deze gewoon netjes ophangen zonder kans op beschadigingen, de RingO beschermt je iPad 2 en zorgt dat deze klaar voor gebruik is.

De Vogel’s RingO is beschikbaar in Europa en de Verenigde Staten in retail en online Apple Stores en andere Apple resellers. De RingO alles-in-één Starter Pack voor iPad 2 bevat veschillende bevestigingen incl. de Holder en is nu ook beschikbaar. De consumentenadviesprijs is euro 119.95 euro incl. BTW. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Vogel`s.

EDITORS' CHOICE