NIEUWS

Lancering nieuwe HD-satellietontvanger


Redactie HiFi.nl | 20 juli 2011

De Luxemburgse M7 Group heeft maandag een nieuwe HD-satellietontvanger op de markt gebracht, de SAT801. Binnen Nederland zal deze satellietontvanger door CanalDigitaal ingezet worden.

De SAT801 beschikt over een nieuwe interface en er kan een USB-stick of externe harde schijf aangesloten worden. Hierdoor is het mogelijk om programma’s op te nemen, tegelijkertijd te kijken en live te pauzeren. Programma’s, opgenomen op USB-stick of externe harde schijf, kunnen ook naderhand teruggekeken worden. Verder zal het apparaat in stand-by modus automatisch updates uitvoeren en beschikt het over een automatische eco-stand.

Rene Tensen, Executive Vice President CanalDigitaal: “Deze nieuwe ontvanger vormt een goede aanvulling op onze pakketten. De SAT801 biedt net als onze bestaande ontvanger haarscherp beeld, bij ons HD-aanbod. Ook werkt de ontvanger zeer gebruiksvriendelijk. Bij een gebruikerstest kreeg de SAT801 zeer lovende reacties. Wij willen de SAT801 daarom ook zo snel mogelijk inzetten.”

De nieuwe HD-satellietontvanger is vanaf begin augustus te koop en wordt geleverd met een universele afstandsbediening. Hiernaast blijft de huidige HD-ontvanger, de Philips DSR7141, ook gewoon te koop.

EDITORS' CHOICE