NIEUWSSonos

Sonos Play:3


Redactie HiFi.nl | 20 juli 2011 | Sonos

Vandaag lanceert Sonos een nieuw compact alles-in-één systeem, Play:3. Dit is draadloos uit te breiden om muziek gemakkelijk in het hele huis te streamen.

“Sonos Play:3 maakt het voor muziekfans ongelooflijk eenvoudig om naar alle muziek ter wereld te luisteren”, zegt John MacFarlane, CEO van Sonos, Inc. “Het innovatieve design van de Play:3 vormt een nieuwe standaard voor hifi-audio in een compact formaat en maakt het eenvoudig de muziekervaring in elke kamer in huis te versterken.”

De speakers van de Play:3 zijn horizontaal en verticaal te plaatsen. Een interne sensor detecteert hoe de speaker hangt en past daar de aansturing op aan. Zo is, volgens Sonos, een kamervullend geluid mogelijk in iedere positie. Om een voller geluid te creëren is het ook mogelijk om twee Play:3 producten in dezelfde kamer te plaatsen. Elke speaker fungeert dan als een afzonderlijk linker- of rechterkanaal.

Vandaag vertelt Sonos er meer over tijdens een borrel in Amsterdam, zodat je morgen hier op HiFi.nl meer informatie over dit nieuwe Sonos systeem kunt vinden! Daarnaast heeft Sonos voor HiFi.nl nog een andere verrassing petto.. 

Play:3 is vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar voor 299 euro bij Sonos retailers en op de website van Sonos.

EDITORS' CHOICE