NIEUWSBose

Bose introduceert multimedia-luidsprekersysteem


Redactie HiFi.nl | 26 juli 2011 | Bose

Bose introduceert het Companion 20 multimedia-luidsprekersysteem voor de computer. Dit systeem bestaat uit twee delen en speelt, volgens Bose, het geluid natuurlijk en levensecht af, of je nou achter de computer zit of ergens anders in de kamer bent.

“Miljoenen consumenten gebruiken computers vandaag de dag zowel voor werk als ontspanning,” zegt Lino Pucci, Computer Speaker Product Line Manager bij Bose. “Het Companion 20-systeem is strak en onopvallend, maar zijn grootte doet geen afbreuk aan de geluidskwaliteit. Het product is ideaal voor iedereen die zijn of haar computer gebruikt om te luisteren naar muziek, spelen van games, bekijken van films of het maken van iTunes-afspeellijsten.”

Het Companion 20-systeem is voorzien van een nieuwe driver en poort om muziek te reproduceren over het volledige frequentiebereik. In combinatie met de elektronica en versterking kunnen gebruikers de diepe lage tonen en het volume van de grotere systemen ervaren in een behuizing van 8,9 cm breed en 11,1 cm diep. Bose TrueSpace digitale signaalverwerking zorgt er, volgens Bose, voor dat geluid ruimtelijk klinkt.

De speakers worden geleverd met een kleine, ronde control pod waarmee gebruikers het volume kunnen aanpassen. Ook zit er op de control pod een koptelefoonaansluiting en extra poort om een externe audiobron toe te voegen.

Het Companion 20 multimedia-luidsprekersysteem is verkrijgbaar in zilver en heeft een aanbevolen verkoopprijs van 249 euro. Kijk voor meer informatie op de website van Bose. 

EDITORS' CHOICE