NIEUWS

FoxL speakers kunnen mee op de fiets


Redactie HiFi.nl | 05 augustus 2011 | Fotografie

Soudmatters introduceert het foxL Vehicle Bracket Mounting System en de Universal Bicycle Mount. Daarmee kun je de FoxL bluetooth speaker bevestigen in de auto of zelfs op je fiets. Een handige oplossing voor mensen die geen minuut zonder muziek kunnen.

De mounts zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor alle FoxL en FoxLv2 modellen en ze passen in vrijwel elke auto. Het bevestigen van de mount kost maar twee minuten en het is niet nodig om je hele auto te verbouwen. De Universal Bicycle Mount is geschikt voor elke fiets en is waterproof. Dat is zeker in ons kleine kikkerlandje wel een vereiste... De mounts zijn ontworpen  door ProClip.

De mounts zijn ontwikkeld op vele verzoeken van klanten die de foxL graag mee wilde nemen op de fiets of in de auto. De FoxL V2 is de opvolger van de FoxLmb, die vorig jaar een plekje kreeg in de gadget top 10 van het toonaangevende Amerikaanse blad Time. Het nieuwe model heeft een verbeterd bluetooth-circuit, waarmee je tot drie keer meer afstand kunt overbruggen dan met het vorige model. Met dit model is het ook mogelijk om gesprekken aan te nemen en te beïndigen die op de aangesloten gsm binnenomen. De FoxL V2 kan vijf uur lang muziek weergeven wanneer de batterij volledig is opgeladen, de batterij kan met de bijgeleverde adapter en via een USB-kabel worden opgeladen.

Op de website van Soundmatters vind je meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de producten.

EDITORS' CHOICE