NIEUWSAtacama HiFi

Atacama introduceert nieuwe luidsprekerstands

Redactie HiFi.nl | 07 mei 2011 | Atacama HiFi | Importeur: Sensus Audio

Atacama Audio is al jarenlang actief op het gebied van de fabricage van multi media meubels en luidsprekerstands. Onlangs heeft dit Engelse bedrijf de onderkant van het segment uitgebreid met de komst van de Duo stands. De Duo serie bestaat uit drie modellen, te weten de Duo 6, Duo 7 en Duo 10, respectievelijk 60, 70 en 100 cm hoog.

De Duo 6 en 7 stands zijn uitermate geschikt voor boekenplankluidsprekers tot 30kg, terwijl de Duo 10 satellieten kan torsen tot 10kg per stuk. De stands zijn verkrijgbaar in satijn zwarte en metallic zilveren uitvoering. De stands zijn standaard uitgerust met  mogelijkheden voor kabelmanagment, verborgen spikes en mini isolatie gelpads. De hoofdkolom van de Duo 7 kan naar believen gevuld worden met Atacama`s Atabites om de geluidsmatige prestaties drastisch te verhogen. De gelpads beschermen niet alleen de luidsprekers, maar zorgen tevens voor een stabielere plaatsing op de stand en een betere isolatie en demping tussen de luidspreker en 2mm dikke staal van de topplaat.

 
Foto: de Duo 6 zilver

Prijs & beschikbaarheid
Alle Atacama stands worden per paar geleverd. De prijzen zijn voor de Duo 6 99 euro, Duo 7 119 euro en de Duo 10 139 euro per set. De Atacama meubels en stands zijn verkrijgbaar bij de betere hifispeciaalzaak. Kijk voor meer informatie op de website van hnny.

 

MERK

EDITORS' CHOICE