NIEUWSCreek

Wyndsor Pre phono voorversterker


Redactie HiFi.nl | 07 augustus 2011 | Creek

Mike Creek is behalve naamgever van het bedrijf Creek ook een begenadigd audio-engineer. Verantwoordelijk voor de ontwerpen van de nieuwe Evolution en Destiny lijnen van hifi componenten, heeft hij tevens voor de ontwerpen van de beroemde OBH phono voorversterkers getekend.

De optelsom van ervaring op het gebied van analoge en digitale elektronica, met een voorliefde voor vinyl (getuige de Wyndsor draaitafel) heeft geleid tot de ontwikkeling van de Wyndsor Pre. Deze phono voorversterker is niet alleen gebalanceerd opgebouwd met de links/rechts gescheiden voeding en de linker en rechter kanalen op gescheiden PCB`s, maar beschikt ook over een gebalanceerde toonarmaansluiting.

De verrassing zit deze keer niet aan de achterzijde, maar springt in het oog op het bedieningspaneel. Op dit bedieningspaneel kan een verscheidenheid aan waarden worden ingegeven en opgeslagen om zo goed als ieder element ooit gefabriceerd tot de maximum prestaties te brengen. Door middel van enkele klikken kunnen favoriete elementen perfect ingesteld worden en zelfs op naam opgeslagen in het geheugen.

Prijs & beschikbaarheid
De Wyndsor Pre kost 1.999 euro en is vanaf heden leverbaar. De producten van Creek zijn verkrijgbaar bij de betere hifispeciaalzaak. Kijk voor meer informatie op de website van hnny.

 

 

EDITORS' CHOICE