NIEUWSBlumenhofer

Blumenhofer in de STS-Digital Mastering Room


Redactie HiFi.nl | 08 augustus 2011 | Blumenhofer

Op de afgelopen AZ show voor het eerst aan het Hollandse publiek getoond, nu  te beluisteren als referentie monitor in de Mastering Room van STS-Digital. Fritz de With, eigenaar en Balance Engineer van STS-Digital was tijdens de AZ show al onder de indruk, na een rondleiding in de fabriek en privé demonstratie tijdens de High-End in München werd deze  indruk zo bevestigd dat het vervolg niet uit kon blijven: de referentie luidspreker voor STS-Digital was gevonden.

Vanaf heden zal de Blumenhofer Genuin FS 1 dan ook zijn kunsten vertonen in de STS-Digital Master Room, met als eerste project een eerbetoon aan de ontwerper, Thomas Blumenhofer. Dat ook het team van STS-Digital achter deze keuze staat blijkt wel uit het feit dat ook directe medewerker Cor Kleijn direct zijn eigen weergevers verving door een andere telg uit de Blumenhofer familie, de Genuin FS 3.2.

 

In de maand augustus zullen er bij STS-Digital diverse luisteravonden worden georganiseerd, zodat ook jij in alle rust de kwaliteit van Blumenhofer kunt ondergaan. Tevens een ideale kans om eens op de plek van de Masterings Engineer plaats te nemen. Om te reserveren voor één van deze avonden kun je contact opnemen met STS-Digital (info@sts-digital.nl) en Music2 audio import (info@music2.nl).

EDITORS' CHOICE