Bang & Olufsen nieuwste 3D tv-reus


Redactie HiFi.nl | 11 augustus 2011 | Bang & Olufsen

In april dit jaar introduceerde Bang & Olufsen de 85-inch versie van de BeoVision 4. Nu is deze 3D tv-reus ook verkrijgbaar in Nederland.

De BeoVision 4 is de eerste televisie met een Full HD-scherm met 3D. Bijzonder zijn de verschillende beeldverbeteringstechnologieën: een anti-reflectielaag verwijdert storende reflecties van het scherm, automatische beeldregeling past de hoeveelheid weergegeven licht aan en dankzij het Automatic Colour Management worden de effecten van een ouder wordend scherm tegengegaan.

Daarnaast beschikt deze tv over een gemotoriseerde voet die het scherm met één druk op de knop omhoog tilt. Zodra de tv wordt ingeschakeld stelt deze zich in een optimale kijkpositie op en komt de BeoLab 10 luidspreker vanonder het scherm tevoorschijn. Wordt het toestel uitgeschakeld, dan schuift het scherm weer omlaag.

Liever een tv zonder voet? Ook dat is mogelijk, want er zijn ook muurbeugels beschikbaar. Het aluminium frame is beschikbaar in de kleuren zilver, donkergrijs, rood, blauw, goud en zwart. De adviesprijs voor het model met gemotoriseerde voet is 60.000 euro.

Benieuwd? Bekijk dan de tv op afspraak bij Bang & Olufsen Oegstgeest of bekijk onderstaand filmpje: 

EDITORS' CHOICE