NIEUWSAudiovector

AudioVector op High End 2011

Op de High End München waren zoveel merken en importeurs aanwezig dat we snappen dat het lastig is juist dat ene merk waar je meer over wilde weten in het showverslag terug te vinden. Daarom hebben we hieronder het stuk over AudioVector op de High End uitgelicht: 


AudioVector - (c) M&M4Media

Jan Kees Harteveld van Top-Hifi (importeur van o.a AudioVector en Exposure) neemt ons mee om te luisteren naar het absolute topmodel van het Deense luidsprekermerk AudioVector: de R11 Arreté, aangestuurd door de MCX lijn van Exposure bestaande uit de MCX cd-speler, voorversterker en twee mono-eindversterkers.

De AudioVector Arreté wordt uitsluitend op bestelling gemaakt en kost een slordige 145.000 euro. Maar dan mag je wel zelf de afwerking kiezen. In München staat een in hoogglans wortelnoten afgewerkte versie. Bijzonder is dat aan de achterzijde een complete lijnbron is ‘verstopt’ met in totaal acht luidsprekers. De voorzijde ziet er met zijn twee ribbon tweeters en twee mid/woofers een stuk conservatiever uit. Opvallend detail in de specificaties: bij de kop ‘power handling’ staat heel droog ‘Enough’.

EDITORS' CHOICE