NIEUWSPMC i-Series

PMC op High End 2011

Op de High End München waren zoveel merken en importeurs aanwezig dat we snappen dat het lastig is juist dat ene merk waar je meer over wilde weten in het showverslag terug te vinden. Daarom hebben we hieronder het stuk over PMC op de High End uitgelicht: 

En met die glimlach nog op het gezicht lopen we binnen bij PMC: the professional monitor company uit Luton. Want ook daar weten ze wat het betekent om te genieten van muziek. Hoezo hifi? Het gaat toch om muziek! In de demoruimte van PMC staan daarom een set niet echt huiskamervriendelijke BB5 XBD-A studiomonitoren en een paar MB2S XBD-A’s als achterluidsprekers in een 5.0 opstelling (who needs a sub anyway?) te spelen, aangesloten op een enorme batterij Bryston versterkers. Het zou ons niet verbazen dat de lichten in München even dimmen als ze bij PMC ‘s ochtends de Bryston’s inschakelen.

PMC BB5 XBD-A - (c) M&M4Media

De blu-ray Symphony in Black van Within Temptation met het Metropole Orkest (de grootste metalband ter wereld) bezorgt ons kippenvel. Als we om ons heen kijken zien we zelfs enkele mensen een traan wegpinken. Verdorie, hoe gaan we thuis uitleggen dat we een surroundsetje hebben gekocht… 

PMC - (c) M&M4Media

Gelukkig hebben ze bij PMC ook voldoende huiskamervriendelijke modelletjes in het programma, waaronder de nieuwe Signature versies van de TB2i, FB1i, PB1i en nu ook de OB1i. En omdat PMC dit jaar haar 20ste verjaardag viert verlaten alle PMC luidsprekers voortaan de fabriek met 20 jaar(!) garantie. Dat heet vertrouwen in je product hebben.

EDITORS' CHOICE