Benelux premičre bij Limadi luistershow

Vanaf donderdag 15 tot vrijdag 30 september worden er speciale luistershows gehouden bij Limadi in Antwerpen. Limadi heeft een Benelux première: top producten van Atoll Electronique, segment hogere prijsklasse - de CD 400 speler gekoppeld aan de buitengewone IN 400 geïntegreerde versterker.

De CD 400 en de IN 400 gebruiken symmetrische en asymmetrische aansluitingen. Deze set laat zich beluisteren in combinatie met Focal Electra 1028Be2 luidsprekers, bekabeling is verzorgd met Supra SWORD interlink & Supra SWORD luidspreker kabels. Hierbij zullen dan ook nog vele andere mooie sets te beluisteren zijn. In het pakket producten zitten nog luidsprekers van Audium, electronica van Musical Fidelity & Atoll Electronique. Tevens is het mogelijk om ongecomprimeerde muziek (FLAC) via DAC’s te beluisteren.

 

Limadi bestaat al een heel aantal jaren en is steeds op zoek geweest naar de betere producten die meer te bieden hebben. Met deze richtlijnen hebben Dhr. Dirk van Vynckt en zoon Tim een mooi aantal producten samengebracht. Daarbij speelt advies een belangrijke rol. Tijdens de show presenteert Limadi ook hun nieuwe website (www.limadi.be). Je kunt Limadi op afspraak bezoeken, de demonstraties vinden plaats in verschillende luisterkamers.

Limadi is gevestigd aan Lemméstraat 25 in Antwerpen.

EDITORS' CHOICE