NIEUWSBose

Bose SoundDock limited edition


Redactie HiFi.nl | 01 september 2011 | Bose

Al eerder schreven we over het Bose SoundDock Digital music system. Het systeem is eenvoudig in gebruik, speelt de muziek direct af en laadt uw iPod of iPhone op nadat u deze op het dockstation heeft geplaatst. Nu is er ook een limited edition, uitgevoerd in vlammend rood.

Het SoundDock Digital music system wordt gekenmerkt door het akoestisch ontwerp van Bose dat voor het complete muzikale spectrum een helder en rijk geluid levert. Het geïntegreerde systeemontwerp zorgt er voor dat versterker, equalizer en luidsprekers perfect op elkaar zijn afgestemd.

 

iPhone en iPod kunnen worden bediend met de infraroodafstandsbediening die bij elk SoundDock-systeem wordt geleverd. Als het apparaat in het dockingstation is geplaatst, kunnen de bedieningsfuncties nog steeds worden gebruikt. Het systeem heeft een aux-ingang waarop je eenvoudig andere audioapparaten kunt aansluiten. De afmetingen van het SoundDock digitale muzieksysteem bedragen 16,89 x 30,26 x 16,47cm (H x B x D).

Prijs & beschikbaarheid
Het Bose SoundDock Digital music system is verkrijgbaar in hoogglans zwart, zilver en rood (limited edition). Bose heeft de prijs verlaagd naar 249 euro. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Bose.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »