NIEUWSSonos

Sonos in één miljoen huiskamers


Redactie HiFi.nl | 01 september 2011 | Sonos

Sonos, toonaangevend ontwikkelaar van draadloze-muzieksystemen voor in huis, streamt nu muziek in meer dan één miljoen kamers wereldwijd. In 2005 verkocht Sonos zijn eerste draadloze-muzieksysteem. Sinds die tijd heeft het bedrijf de muziekervaring thuis radicaal veranderd door het draadloos streamen van alle denkbare muziek naar elke kamer eenvoudig te maken.

“Deze mijlpaal geeft luid en duidelijk aan dat muziekfans toe zijn aan een nieuwe manier van muziek luisteren in huis”, zegt John MacFarlane, CEO van Sonos. “We zijn er trots op dat we deze muziekervaring aan zoveel mensen mogen bieden. We blijven ons inzetten om elk huis met muziek te vullen.”


Foto: de Sonos PLAY:3

Het draadloze-muzieksysteem van Sonos maakt het eenvoudig om elke kamer in huis te voorzien van een wereld aan muziek. Iedereen kan eenvoudig beginnen met één speler, zoals de SONOS PLAY:3 of SONOS PLAY:5, en het aantal uitbreiden tot het gehele huis gevuld is met muziek. Met gratis apps voor Android-smartphones en de iPhone en iPad is het systeem eenvoudig te bedienen vanaf de bank of dansend op de keukentafel. De PLAY:3 is de nieuwste alles-in-éénspeler van Sonos. Deze compacte speler zorgt voor een groots hifigeluid in elke kamer. De PLAY:3 is zowel horizontaal als verticaal neer te zetten of aan de muur te bevestigen. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Sonos.

EDITORS' CHOICE