Nieuwe HiFidelity Special B&W PM1

Wanneer je je blik helemaal naar de onderkant van deze pagina laat afdwalen, zul je hem zien: de nieuwe HiFidelity Special. De nieuwe editie van de HiFidelity Special staat in het teken van de Bowers & Wilkins PM1, waarschijnlijk de meest geavanceerde kleine luidspreker die het merk ooit heeft geproduceerd.

In de HiFidelity Special van de Bowers & Wilkins PM1 kun je van alles lezen over deze bijzondere luidspreker. Al in de jaren ’90, toen de eerste luidsprekers van de 800-serie getekend werden, was ontwerper Morten Warren gefascineerd door het idee wat meer te doen met een speaker dan alleen het in elkaar zetten van een rechttoe-rechtaan luidsprekerkastje. Het doel voor de PM1 was op basis van de kennis en stijl van de 800-series een kast te ontwerpen die niet alleen fraai vormgegeven is, maar ook hoorbaar nut haalt uit het akoestisch verantwoorde uiterlijk. Of de PM1 ook echt hoorbaar nut haalt uit het akoestisch verantwoorde uiterlijk, lees je in de HiFidelity Special. Het stijlvolle uiterlijk kun je uiteraard ook met eigen ogen bekijken, want de HiFidelity Special van de Bowers & Wilkins PM1 is aangevuld met prachtig beeldmateriaal.


Klik op de foto om de HiFidelity Special van de PM1 te bekijken

 

De HiFidelity Special is gebaseerd op het tijdschrift HiFidelity, waar Xingo drie edities van heeft gemaakt. Boordevol leuke interviews en achtergrondartikelen met hifi als leidraad. Hifi in een chic, maar toegankelijk jasje. 

MERK

EDITORS' CHOICE