September aanbiedingen bij Raf Digital Music

Redactie HiFi.nl | 09 september 2011

Raf Digital Music, onderdeel van Raf Beeld & Geluid, is dè platen- en CD winkel voor Amsterdam en wijde omstreken. En dat zijn ze al een flinke tijd, 20 jaar om precies te zijn. En om dat te vieren hebben ze de hele maand september een aantal leuke aanbiedingen.

RAF Digital Music heeft voor de audiophile liefhebber een uitgebreide collectie gold-discs, HQ-cd’s, SHM-cd’s, Blu-spec-cd’s, DVD-audio titels en Blu-Ray audio titels op voorraad. En, apart gepresenteerd, een collectie van ruim 800 SACD-titels, zowel pop, klassiek als jazz. Ook hebben ze bij RAF ruim 300 titels op LP voorradig. In de nieuwsbrief van Raf kun je zien welke leuke aanbiedingen ze voor je in petto hebben om het 20-jarige bestaan van RAF Digital Music een extra feestelijk tintje te geven. Zo is er bijvoorbeeld de Blu-ray van de ultieme klassieker Scarface, die afgeprijsd is naar 15 euro.



Voor meer informatie kun je ook altijd even de website van Raf Beeld & Geluid bezoeken. En er is natuurlijk de Raf Special Page op HiFi.nl.

 

 

 


EDITORS' CHOICE