NIEUWSDevialet

AV-NU 2011: D&D Audio pakt uit


Redactie HiFi.nl | 14 september 2011 | Devialet

Op 21, 22 en 23 oktober is het zo ver: AV-NU 2011. In het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs Utrecht wordt er weer plaats gemaakt voor dit unieke evenement op het gebied van hifi, video en home entertainment. Zoals beloofd zullen er in de aanloop berichten verschijnen op HiFi.nl over de noviteiten die getoond zullen worden. Één van de deelnemers aan AV-NU 2011 is D&D Audio. Zij brengen o.a de Devialet D-premier mee.  

In zaal 316 op de derde verdieping zal D&D Audio de nieuwe Crystal Arabesque Mini Luidspreker demonstreren. En als de Fransen doen wat ze beloofd hebben, wordt de “mini arabesque” aangestuurd door de Devialet D-premier wireless configuratie. In de recensie op HiFi.nl schreef de recensent dat het luisteren naar muziek met de Devialet D-Premier een unieke ervaring is waar je slechts met moeite van los komt. Siltech zal de nieuwe Explorer serie introduceren, een waar staaltje techniek van Nederlandse bodem.


Foto: Devialet D-Premier - ©Xingo

In de grote hal beneden worden de andere producten van D&D Audio tentoongesteld, zoals: Crystal Cable met de compleet nieuwe Diamond serie en Densen versterkers en CD spelers. Davone komt met de nieuwe Ray, een oog en oorstrelende luidspreker. SSC Audio toont de nieuwe absorbers en onderleggers met een verbluffende prijs / kwaliteit verhouding.


Foto: de Davone Ray

Clearaudio introduceert de moeder aller Phono trappen, de Statement, en natuurlijk de zeer succesvolle Concept platenspeler. Xavian zal vertegenwoordigd zijn met de spiksplinternieuwe Preludio. De Preludio is een nieuw drieweg vloerstaander van de hand van Roberto Barletti.


Foto: De Roberts radio iStream

VTL buizenversterkers uit Amerika hoopt op tijd zijn nieuwe 450 III monoblock te kunnen verschepen. Nieuw van Roberts radio is de iStream. Deze internetradio in de bekende retro uitvoering kun je nu ook als tuner in je Hifi set gebruiken.

Uiteraard kun je ook even op de D&D Audio Special Page op HiFi.nl kijken.

EDITORS' CHOICE