NIEUWSLogitech

Logitech Wireless Boombox en Headset


Redactie HiFi.nl | 15 september 2011 | Logitech

Logitech breidt het aanbod smartphone- en tabletaccessoires uit met de Logitech Wireless Headset en de Logitech Wireless Boombox. Beide accessoires vergroten het gebruiksgemak van smartphones en tablets zowel binnen als buiten het huis.

De Logitech Wireless Headset voor iPad, iPhone, iPod Touch en andere Bluetooth-apparaten geeft volgens Logitech een rijk stereogeluid tijdens het luisteren naar muziek, het kijken van video`s, het spelen van games en het voeren van gesprekken zonder last te hebben van bedrading. De microfoon reduceert achtergrondgeluiden. De oplaadbare batterij gaat afhankelijk van het gebruik tot zes uur mee.

Met de Logitech Wireless Boombox is draadloos audio te streamen vanaf de iPad, iPhone en iPod Touch. De speaker is te gebruiken binnen tien meter van de smartphone of tablet. Afhankelijk van het gebruik, heeft de oplaadbare batterij een gebruiksduur van zes uur. Acht op maat gemaakte drivers voor verschillende geluidsfrequenties zorgen voor helder en vol geluid met een stevige bas.

"Steeds meer consumenten maken intensief gebruik van iPad en Android tablets, met name voor het afspelen van films, muziek of audioboeken", zegt Rogier Volmer, Countrymanager Benelux Logitech. "Onze accessoirelijn sluit hier op aan en biedt voor elke toepassing een geschikte oplossing."

Prijzen en beschikbaarheid
De Logitech Wireless Headset is vanaf nu verkrijgbaar voor de winkeladviesprijs van 59,99 euro. De Logitech Wireless Boombox is vanaf eind oktober verkrijgbaar voor de winkeladviesprijs van 149,00 euro. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Logitech.

EDITORS' CHOICE