NIEUWSArcam

AV-NU: Audiac


Redactie HiFi.nl | 17 september 2011 | Arcam

Streaming is hot. Niet vreemd als je ervaart hoeveel gemak het streamen van muziek toe kan voegen aan je muziekbeleving. Helaas valt de muzikaliteit vaak een beetje tegen. Op AV-NU 2011 wil Audiac bewijzen dat het anders kan.

Audiac biedt een groot aantal Streaming Audio oplossingen voor de opbouw van een compleet nieuw systeem of als aanvulling op een bestaand audiosysteem waarbij muzikaliteit altijd de boventoon voert. Maar hoe intuďtief werken de Olive muziekservers, zoals de 04HD en de 06HD? Wat is er allemaal mogelijk met de Arcam rDac en hoe werken de Cyrus Streaming audio modellen met bijbehorende n-Remote? Op 21, 22 en 23 oktober zal Audiac antwoord geven op al jouw streaming vragen waarbij je de bediening van de producten zelf kan ervaren. Aanraken is toegestaan!


Foto: de Arcam rDac

Extra bijzonder is de introductie van een nieuw en uiterst toegankelijk multi-zone streaming product waarbij werkelijk alles - zelfs de naam - in het teken staat van eenvoud. Wat dat toegankelijke multi-zone streaming product precies is, zul je zien op AV-NU 2011…

Foto: de Olive 06HD muziekserver

Uiteraard is er ook veel aandacht voor exclusieve audio producten waarin de hoofdrol gereserveerd is voor Mark Levinson. Met gepaste trots toont Audiac de complete Mark Levinson line up en vertellen zij wat je in de toekomst van hen mag verwachten.

HiFi.nl mocht al een blik werken op de verbrede Mark Levinson modellenlijn, het verslag lees je hier. Je kunt natuurlijk ook altijd even kijken op de website van Audiac en de website van Mark Levinson.

EDITORS' CHOICE