NIEUWSFurutech

X-fi aanwezig tijdens New Music 2011


Redactie HiFi.nl | 19 september 2011 | Fotografie | Furutech

Zaterdag 8 en zondag 9 oktober staat X-fi op de New Music Hifi Show 2011 en wordt er gedemonstreerd met een buizensysteem van Audio Note.

Het is inmiddels traditie dat X-fi het mooie buizenmerk Audio Note meeneemt. Maar zoals elk jaar, natuurlijk wel met een andere set-up. Dit keer kun je luisteren naar de Meishu 300B Single-Ended geintegreerde versterker op de unieke AN-E luidsprekers. Met slechts 9watt laat deze combinatie de wonderen van Single Ended Triode en hoogrendement luidsprekers met gemak horen. Audio Note heeft zich immers meer dan wie dan ook verdiept in de geheimen van deze combinatie.


Foto: de Furutech Destat II - ©Xingo

Furutech is de grootste fabrikant van high-end audio accessoires, stekkerblokken en bekabeling ter wereld. Het hele assortiment wordt getoond en bovendien worden veel Furutech componenten toegepast in het Audio Note systeem. Nieuw is onder andere de Destat II, het beste apparaat om statische elektriciteit tegen te gaan. Ook Alpha Design Labs, het nieuwe submerk van Furutech, brengt interessante producten, waaronder de GT40 USB DAC met Phono stage en betaalbare bekabeling van topkwaliteit.

X-fi ziet je graag op 8 of 9 oktober! Je kunt even een kijkje nemen op de website van X-fi.

EDITORS' CHOICE