Vorig jaar is de X-fi High-End Audioshow voor het eerst verschenen, volledig gericht op muziekweergave. Zonder franje, maar met maximale kwaliteit. Dit jaar wordt de succesformule voortgezet. De beste High-End apparatuur, waarbij het alleen gaat om het genieten van muziek, waar je op je gemak kunt luisteren in de gezellige en afgesloten kamers. En natuurlijk met gratis entree.

"/>
 

NIEUWS

X-fi High-End Audioshow 2011


Redactie HiFi.nl | 21 september 2011

Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober vindt in hartje Utrecht wederom de X-fi High-End Audioshow plaats. De succesformule van vorig jaar wordt voortgezet, maar nu met nog meer merken en importeurs. En net als vorig jaar kun je de show gratis bezoeken. 

Vorig jaar is de X-fi High-End Audioshow voor het eerst verschenen, volledig gericht op muziekweergave. Zonder franje, maar met maximale kwaliteit. Dit jaar wordt de succesformule voortgezet. De beste High-End apparatuur, waarbij het alleen gaat om het genieten van muziek, waar je op je gemak kunt luisteren in de gezellige en afgesloten kamers. En natuurlijk met gratis entree.


Maar dit jaar gaat de X-fi show een stap verder. Meer dan 25 deelnemende importeurs, fabrikanten en winkels vullen de luisterruimtes en stands met topmerken. Een grotere show, maar met dezelfde ambiance en gezelligheid als bezoekers gewend zijn van vorig jaar. Wie er precies aanwezig zijn? Een lijst met deelnemers vind je hier.

De show is op beide dagen (zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober) geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk voor alle deelnemende importeurs en merken, het laatste nieuws en primeurs op de website en het blog van de X-fi High-End Audioshow. X-fi heeft ook Twitter, je kunt mee Twitteren met de hashtag #xfishow.

Locatie:
NH Hotel Utrecht
Jaarbeursplein 24
3521 AR  Utrecht
E-mail: info@x-fi-audioshow.nl
Website

 


X-Fi dit jaar in het NH Hotel

Bekijk al het X-Fi Show nieuws op de X-Fi Special Page!

EDITORS' CHOICE