NIEUWSAccuphase

Shows aankomend weekend


Redactie HiFi.nl | 23 september 2011 | Accuphase

Heb je zin in een weekend vol hifi? Dan kom je dit weekend zeker aan je trekken. Je kunt bijvoorbeeld langs gaan bij Rhapsody in Hilversum, daar vindt het dSC evenement plaats. Bij La Scala in Tilburg kun je nog net de laatste demodagen meepakken met de nieuwe RP3 draaitafel. En in Sneek (Friesland) organiseert Audio Selectief een Accuphase stream show.

Op zaterdag 24 september organiseert Rhapsody van 10.00 - 16.00 uur een bijzondere bijeenkomst met dCS en More Music. Voor de allereerste keer ter wereld zal er een hoge resolutie audio in de vorm van SACD data (DSD) vanuit een Mac/PC via USB in een dCS converter gestuurd kunnen worden. Dit is een absolute technische tour-de-force waar de digitale tovenaars uit Cambridgeshire erg trots op zijn. Als bron zal onder meer gebruik worden gemaakt van een professioneel werkstation van waaruit DSD masters gestuurd worden. Dit wordt verzorgd door vriend Bert v.d. Wolf (recording engineer van onder andere Turtle Records en Challence Records). Lees verder...Op 22, 23 en 24 september vinden er speciale demodagen plaats bij La Scala in Tilburg. Tijdens deze dagen wordt de gloednieuwe Rega RP3 gedemonstreerd. Naast deze demonstratie is ook het verschil te horen tussen de RP1 standaard en de RP1 met Performance Pack. Ook is er de nodige aandacht voor handige verbeteringen van de weergave van de zwarte schijf. Je kunt nog de show van vandaag (23 september) bezoeken, die duurt van 10.00 uur – 18.00 uur. En zaterdag 24 september duurt de show van 10.00 uur tot 17.00 uur. Lees verder...Je kunt ook terecht bij Audio Selectief in Sneek (Friesland). Zij houden op zaterdag 24 september een Accuphase Stream show. Dit houdt in dat de importeur Hi.Fine aanwezig is om live te streamen van de Hifi webzender Hi On Line. Waarmee dit streamen gebeurt? Dit gebeurt o.a met Accuphase apparatuur: de C-2110 voorversterker met DAC- 30, de DP-800-DC- 801 loopwerk converter en 2x M-6000 mono blokken. In de pauze is er eventueel ruimte voor live muziek. De show begint om 10.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. Lees verder...

Je leest het: er is genoeg te zien en te beluisteren dit weekend. HiFi.nl wenst je een fijn weekend toe met een hifi inslag!

EDITORS' CHOICE