NIEUWSKEF

Verbouwing bij iEar`


Redactie HiFi.nl | 26 september 2011 | KEF

iEar` in Tilburg is van start gegaan met een verbouwing en een uitbouw van het pand aan de St. Ceciliastraat. Doel is uiteraard de bezoeker een nog betere beleving te kunnen bieden van alle producten binnen het assortiment, ook met het oog op de aanstaande release van de KEF Blade. Maar bij een verbouwing hoort natuurlijk ook een verbouwingsopruiming. 

Ten eerste brengt een flinke verbouwing een hoop werk met zich mee. Werk dat wel wat ruimte kan gebruiken, waarvoor een uitgebreide uitverkoop van het bestaande assortiment een goede oplossing is. Daarnaast gaan dergelijke werkzaamheden op gezette tijden gepaard met geluidsoverlast, waar iEar` zich graag voor wil verontschuldigen, omdat de shopbeleving tijdelijk wat minder kan zijn. Ook daar is een fikse uitverkoop een mooie oplossing voor. 

Daarom biedt iEar` tijdens de werkzaamheden een aantal fantastische verbouwingsaanbiedingen. Op alle voorradige producten lopen momenteel hoge kortingen, soms wel oplopend tot 60%. Laat je er in Tilburg over informeren, of bekijken HIER alvast de lijst met een deel van de aanbiedingen. 

iEar’ | Ultimate sound and vision

St. Ceciliastraat 28
5038 HA  Tilburg
013 – 5443510 | www.iear.nl | iear@iear.nl

MERK

EDITORS' CHOICE