Shows bij Hay-End Audio in Venlo


Redactie HiFi.nl | 29 september 2011 | Hornmanufaktur

Hay-End Audio nodigt je uit om kennis te komen maken met hun mooie grote collectie buizenversterkers tijdens showdagen op 19 en 20 november van 10.30 tot 17.00 uur.

Je kunt ook genieten van de dynamische en natuurlijk klinkende luidsprekers van Odeon en Hornmanufaktur, de uitgebreide collectie buizenversterkers van Artephonos, Dared, Cayin en Lyric en de Cayin HEA-Signature buizen CD spelers. Er staan twee luisterruimten ter beschikking.

Ook kun je natuurlijk meepraten over het hoe en waarom van buizen, over modificaties van CD-spelers en versterkers. Er staat zelfs een speciale CD-speler klaar waar Harry van Hay-End audio je door een draai aan een schakelaar de invloed van een Tent clock kan demonstreren. Daarnaast zullen er enkele mooie occasions staan.

Je kunt gerust je eigen muziek, CD en/of LP, meenemen. Een drankje staat klaar. Ook voor jouw gezin heeft Venlo en zijn directe omgeving veel te bieden: koopzondag, Sounds (de beste CD/LP winkel van de Benelux), de grootste Saturn in Nederland, de gezellige binnenstad, het Limburgs Museum, Toverland, Klein Zwitserland, enzovoorts. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en HEA ligt dicht bij de A67 en A73. Kun je op deze dagen niet, neem dan gerust contact op met Hay-End Audio voor het maken van een privé afspraak.

Adres
Hay-End Audio
Hondsdraf 38
5913 DA Venlo
Tel. (0031)(0)6 155 45 270
Mail: info@hayendaudio.nl
Website: www.hayendaudio.nl

EDITORS' CHOICE