X-fi 2011: HiFi Supply


Redactie HiFi.nl | 08 oktober 2011

Hifisupply zal op de X-Fi Show 2011 in Utrecht enkele bekende maar ook minder bekende merken en artikelen presenteren en demonstreren.De merken die door Hifisupply onder de aandacht gebracht worden zijn:

Canare

Japanse fabrikant van kabels en connectoren voor de professionele markt (beeld- en geluidsstudio’s) die hun weg ook hebben gevonden naar de Home-Theatre en Hifi liefhebbers. De artikelen van Canare worden door de goede prijs/kwaliteit verhouding erg gewaardeerd door doe-het-zelvers. De veel geroemde 4S8 en 4S11 luidsprekerkabels zullen gepresenteerd worden, samen met de voor vaste montage bestemde 4S12F, evenals de interlinks LV-61s en LV-77s met de bijbehorende true 75Ohm connectoren.
www.canare.co.jp

Dodocus

Duitse hoogwaardige switches ten behoeve van de schakeling van analoge signalen bijvoorbeeld bij gebruik van verschillende bronnen, versterkers of luidsprekers. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen is het verlies van signaal bij gebruik van deze switches te verwaarlozen. Hifisupply zal enkele Dodocus switches op de show presenteren, waaronder de UBox-2X , UBox-4-C en UBox-5.1c en de vernieuwde UBox-3.
www.dodocus.de

Hifisupply

Hifisupply heeft als streven de beeld- en geluidsbeleving te verbeteren met behoud van de bestaande apparatuur. Daarnaast is Hifisupply leverancier van o.a. onderdelen om DIY kabels te maken. Hifisupply heeft tevens enkele eigen producten in het assortiment; analoge interlinks, katoenen mantel, HDMI kabels en RVS onderlegschijfjes. Alle artikelen met kwaliteit als belangrijkste criterium. Hifisupply zal in de komende jaren het assortiment eigen merk artikelen uitbreiden.
www.hifisupply.nl

HS Cable

Dit in 2010 uitgebrachte Nederlandse merk dat handgemaakt wordt in Duitsland met de beste materialen zal vooral door de katoenen mantel hoge ogen gooien op de show. De katoenen mantel ondergaat een nano-behandeling waardoor deze niet snel zal vervuilen. De kabels die in ieder geval op de show te zien zullen zijn: amp jumpers , analoge interlinks, digitale interlinks, , luidsprekerkabels, powercables, stekkerdozen en subwooferkabels. De komende tijd zullen nog meer kabels uitgebracht gaan worden door HS Cables.
www.hs-cables.com

Slinky Links

Fabrikant van zilveren bekabeling uit Nieuw-Zeeland. Slinky Links heeft een speciale technologie toegepast in hun bekabeling, het zogenaamde 3-stappen systeem:
1: Alle kabels zijn voor 96% geïsoleerd middels lucht;
2: 99,9999% zilveren geleiders;
3. Zo min mogelijk metaal.
Het motto van Slinky Links is: “Slinky Links are the closest thing to no cable at all” oftewel “Slinky Links lijkt zo veel mogelijk op de werkelijkheid”.
Hifisupply zal de volgende artikelen van Slinky Links op de show presenteren: XMF XLR interlink, de RS1 RCA analoge interlink en de S1 luidsprekerkabel. Ook de nieuwe digitale interlink zal aanwezig zijn.
www.slinkylinks.net

Valhalla Technology

Deense fabrikant van o.a. ontkoppelingsproducten voor Hifi-toepassingen. Valhalla Technology heeft speciale dempende materialen  ontwikkeld die zijn afgestemd op het gewicht van de te dempen apparatuur.
Hifisupply zal van Valhalla Technology diverse dempers presenteren: o.a. de Spike Feet, VT Amplifier Feet, VT Feet evenals RCA-connectoren, banaanstekkers en spades van dit Deense merk.
www.valhalla-technology.dk

Woo Audio

Head-fi specialist uit de Verenigde Staten heeft een breed assortiment artikelen gericht op de hoofdtelefoongebruiker. Hifisupply heeft om te beginnen de hoofdtelefoonstandaards van Woo Audio naar de BeNeLux gehaald. De standaards zijn naast aantrekkelijk geprijsd ook nog eens een lust voor het oog en kunnen in de meeste interieurs (of kantoren) probleemloos neergezet worden. De aluminium stands zijn in 3 uitvoeringen leverbaar; 2 enkelvoudige voor 1 hoofdtelefoon en 1 dubbele voor 2 hoofdtelefoons en zijn leverbaar in zilver of zwart.
www.wooaudio.com

Inruil en demo verkoop

Hifisupply zal een groot deel van haar inruil en demo voorraad mee nemen voor de geïnteresseerde koopjesjager. Hierbij zitten diverse merken, onder andere: AudioQuest, Canare, Ixos, Monster Cable, Siltech, Xindak, ViaBlue; en diverse soorten kabels, onder andere: analoge interlinks, digitale interlinks, luidsprekerkabels, optische interlinks, stroomkabels.

Bekijk al het X-Fi Show nieuws op de X-Fi Special Page!

EDITORS' CHOICE