NIEUWSSonus faber

Sonus Faber Guarneri Evolution show bij AudioXperience


Redactie HiFi.nl | 10 oktober 2011 | Sonus faber

AudioXperience in Nuenen meldt met gepaste trots dat ze de tweede dealer van de Sonus Faber Guarneri Evolution in de Benelux zijn geworden. De Guarneri Evolution lijkt misschien in naam de opvolger van de populaire Guarneri, maar mag op alle aspecten een compleet nieuwe luidspreker genoemd worden. Zowel fysiek, als in prijs en prestaties is de Guarneri Evolution duidelijk een maatje groter.

De liefde voor de Guarneri Evolution ontstond bij Martijn en Erik van AudioXperience tijdens een bezoek aan een andere Sonus Faber dealer. Martijn: “Tijdens dat bezoek zijn we behoorlijk ondersteboven geraakt van de Guarneri Evolution. Zelfs zo erg, dat wij ze liever vandaag dan morgen in de zaak wilden hebben.” Inmiddels is het dus zover en zijn de luidsprekers volgens Martijn helemaal ingespeeld. 

“De Guarneri Evolution mag wat mij betreft voortaan de Guarneri Revolution genoemd worden. Iedere nieuwe dag dat we naar de Evolution luisterden klonken ze weer beter. Inmiddels zijn ze volledig ingespeeld en kunnen we ze demonstreren. Want dit is echt een fantastische luidspreker,” zegt Martijn met aanstekelijk enthousiasme, “we zijn trots op het feit dat we de tweede dealer in de Benelux zijn die deze luidspreker in de winkel hebben staan.”

Maar gelukkig willen ze bij AudioXperience deze unieke luidspreker niet voor zichzelf houden. Iedereen mag komen luisteren waarom ze zo enthousiast zijn over de Sonus Faber Guarneri Evolution. Martijn: “Zaterdag 15 oktober zullen we een doorlopende demonstratie geven. Iedereen is tussen 10.00 uur ‘s ochtends en 16.00 uur ‘s middags van harte welkom om te komen luisteren. En natuurlijk gebruiken we, zoals onze klanten inmiddels gewend zijn, daarvoor weer veel leuke en interessante muziek.”

AudioXperience

Spegelt 66
5674 CD Nuenen
t +31(0)40 290 63 44
f +31(0)40 290 63 49
info@audioxperience.com
www.audioxperience.com

Showtijden:

Zaterdag 15 oktober tussen 10.00 uur en 16.00 uur 

Openingstijden:

Woensdag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 17:30 uur.
Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.
En op afspraak.

EDITORS' CHOICE