NIEUWS

Ziggo Utrecht zoekt Designer Audio & Video


Redactie HiFi.nl | 03 oktober 2011

Ben jij de ontwerper met gevoel voor en ervaring met techniek, die klaar is voor een uitdaging binnen een sterk innovatieve omgeving? Ziggo Utrecht is op zoek naar een Designer Audio & Video. Jouw verantwoordelijkheden zijn op basis van de bestaande High Level Designs ontwikkelen, opstellen en documenteren van technische ontwerpen.

Voor de fulltime functie van Designer Audio & Video zoekt Ziggo een enthousiaste en technisch aangelegde kandidaat met een opleiding op HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de Technische richting (bijvoorbeeld Telecommunicatie of Elektronica) met minimaal 1-2 jaar werkervaring. Je moet klantgericht, ondernemend, initiërend en oordeelvormend zijn. Ook moet je graag in teamverband willen werken, beschikken over leervermogen en je moet in staat zijn om conceptueel te denken.

Wat je dan precies bij Ziggo kunt doen? De Designer Audio & Video heeft de volgende verantwoordelijkheden:
• Je voert het acceptatieproces van vernieuwingen uit, inclusief het testen van netwerkconcepten en nieuwe hard- en software in bestaande of nieuwe configuraties;
• Je beproeft technische ontwerpen op praktische en beheersmatige (on)mogelijkheden;
• Je certificeert technische producten zodat deze correct werken met het Ziggo netwerk en de Ziggo diensten.
• Je maakt en documenteert netwerk- en dienstontwerpen op basis van functioneel ontwerpen.
• Je ondersteunt het incident management proces binnen Network Operations met specialistische kennis, met als doel complexe storingen te kunnen analyseren en op te lossen.

Lees meer in de vacature op HiFi.nl.

EDITORS' CHOICE