Sign Audio bij Gydotron Audio

Gydotron Audio is trots aan te kunnen kondigen dat zij met directe ingang de vertegenwoordiger is van het Zweedse kabelmerk Sign Audio voor België en Frankrijk.

De ontwerp filosofie van Sign Audio Technology is altijd geweest om het maximale uit het systeem te halen zonder het originele signaal anders te laten klinken. Herken het probleem, isoleer de bron, verhelp het probleem door technologie. Sign Audio Technology’s oprichter, Reginald Buckner, was de eerste die opslag van energie en overdrachtsproblemen koppelde aan speakerkabels en interconnects. Door de jaren heen sinds de oprichting van Sign Audio Technology heeft het Research & Development team een scala aan netwerktechnologieën verfijnd om de geluidkwaliteit te verbeteren.



Bij de ontwikkeling van Sign Audio Kabels heeft men een speciale litze toegepast. Deze litze bestaat uit koperen aders. Elk afzonderlijke ader heeft een beschermende polymeer laag. Door gebruikmaking van deze beschermende laag hebben verstorende invloeden, elektrische en magnetische velden veroorzaakt door mobile telefoons, computers e.d. geen invloeden op de doorgevoerde signalen.

Adres
Gydotron Audio
Veldvenne 18
2970 Schilde
T: 0473 11 65 13
E-mail: gydotron@gydotron.com
Website


EDITORS' CHOICE