NIEUWSBose

Bose introduceert twee hoofdtelefoons


Redactie HiFi.nl | 16 oktober 2011 | Bose

Bose introduceert een nieuwe generatie hoofdtelefoons: de OE2 en OE2i. Deze nieuwe hoofdtelefoons bieden volgens Bose een betere geluidskwaliteit en een vernieuwd design.

De OE2i hoofdtelefoon wordt geleverd met een geïntegreerde afstandsbediening en microfoon die geschikt zijn voor geselecteerde Apple producten. Daarnaast is er zowel een zwarte als witte versie beschikbaar. Gebruikers kunnen makkelijk het volume aanpassen, nummers afspelen en switchen tussen muziek en gesprekken op bijvoorbeeld een iPhone. De OE2 hoofdtelefoon wordt geleverd met een standaardkabel, verder zijn beide hoofdtelefoons identiek.

Beide hoofdtelefoons zijn uitgerust met de TriPort-akoestische structuur. Bose heeft de poorten herontworpen en opnieuw afgesteld, waardoor de geluidsreproductie evenwichtiger en natuurlijker is. Bose zegt: “Er is over het gehele frequentiegebied geen boost gefabriceerd, lage tonen zijn vol en rijk en de mid-hoge tonen zijn zuiver en helder.”

Verder zijn de hoofdtelefoons makkelijk op te vouwen en op te bergen in de meegeleverde etui. De OE2 is verkrijgbaar voor 149 euro en de OE2i voor 179 euro. Kijk voor meer informatie op de website van Bose. 

EDITORS' CHOICE