NIEUWSLogitech

Logitech introduceert Clock Radio Dock


Redactie HiFi.nl | 16 oktober 2011 | Logitech

Logitech introduceert de Logitech Clock Radio Dock S400i voor iPhone en iPod. De wekfunctie kan worden ingesteld op de muziekvoorkeur van de gebruiker en het dock zorgt er voor dat het toestel opgeladen wordt.

De Clock Radio Dock S400i kan met een afstandsbediening vanuit elke hoek in de kamer worden bediend. De FM-tuner maakt het mogelijk om voorkeurszenders in te stellen. Ook wanneer de speaker uitstaat, laadt het dock de smartphone op. De wekker kan worden ingesteld met eigen muziek, FM-radio of een pieptoonalarm. Op de wekker met snooze-functie kan een dubbel alarm worden ingesteld.

"Consumenten willen van muziek op hun mobiele apparaten genieten zonder in te leveren op geluidskwaliteit of de levensduur van de batterij", aldus Rogier Volmer, directeur Logitech Benelux. “De veelzijdigheid van deze compacte docks als muziekspeler, oplader en wekker maakt ze tot de perfecte accessoire voor iPhone- en iPod-gebruikers."

De Logitech Clock Radio Dock S400i is eind oktober in Nederland beschikbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro. Kijk op de Logitech website voor meer informatie.

EDITORS' CHOICE