NIEUWSTentLabs

Tentlabs show Nederhemert


Redactie HiFi.nl | 18 oktober 2011 | TentLabs

Twee gepassioneerde Eindhovense ondernemers die je op het eerste gezicht niet bij elkaar zou plaatsen, initiëren samen een uniek programma met geluid, beeld en lekkere hapjes. De verbinding tussen Guido Tent en Griet Menschaert kwam tot stand vanuit beider existentiële liefdevolle houding tegenover hun producten. Allebei streven ze naar kwaliteit, verfijning en tastbaarheid.

Guido Tent (1967), oprichter van Tentlabs, laat je tijdens dit event genieten van zijn hoogwaardige audio-apparatuur voor thuisweergave. Hij stelt een aantal nieuwe producten voor, zoals de b-DAC, b-Amp, b-Speaker en b-Sub, waarvan je tijdens demosessies de kwaliteit aan den lijve kan ondervinden. Guido zal hiervoor een gevarieerde muzieklijst samenstellen. Vanzelfsprekend zijn hij en zijn medewerkers ook aanwezig om je persoonlijk te woord te staan. 

Beeldend kunstenaar Griet Menschaert (1977) toont hedendaags tekenwerk. Van haar zal je een locatie-specifiek werk te zien krijgen en daarnaast een aantal ingelijste tekeningen. Griet is naast beeldend kunstenaar ook gediplomeerd taalkundige. Haar schrijven en tekenen wordt gedreven vanuit tijd, plaats, literatuur, cultuur en gemoedsgesteldheid. Zij stelt tentoon in binnen- en buitenland en zoekt hiervoor steeds naar vernieuwende kanalen. Ook zij is het hele weekend aanspreekbaar.

In Kasteel Nederhemert, normaal niet toegankelijk voor het grote publiek, komen de werelden van deze twee gevoelige hardwerkende zielen perfect samen. Op een oeverwal in de Bommelerwaard ligt het kasteel aan een oude bocht van de Maas. De oudste delen van het kasteel dateren uit de 14de eeuw! 

Verdere informatie:

De toegang is gratis. We waarderen aanmelding vooraf per mail of tel i.v.m. de catering.

Guido Tent, info@tentlabs.com, +31 40 213 01 86
Griet Menschaert, griet.menschaert@gmail.com, +31 6 429 433 15

12 november, 13-17 uur
13 november, 10-17 uur

Kasteel Nederhemert - Kasteellaan 1, 5317 KX Nederhemert-zuid

MERK

EDITORS' CHOICE