NIEUWSBryston

X-fi: John van Gent en Mafico


Redactie HiFi.nl | 20 oktober 2011 | Bryston

Op 22 en 23 oktober is het NH Hotel in Utrecht helemaal ingesteld op hifi tijdens de X-fi High-End Audio show. Je kunt daar ook noviteiten van John van Gent en Mafico bekijken. John van Gent zorgt voor de interlinks. Importeur Mafico heeft een primeur met de nieuwe Bryston SP3 Preamp/Processor.

Het is John van Gent wederom gelukt om de Magic-Link “Reference” te verbeteren. Ze noemen deze nieuwe interlink dan ook Magic-Link “Reference” plus. Het is ondermeer gelukt om er een gevlochten katoenen mantel als extra afscherming in te verwerken en om de sets af te monteren met de RCA FP-120 Rhodium of de XLR FP-601 en FP-602 Rhodium connectors van Furutech. Wat ook het vermelden waard is dat de verpakking in dezelfde trend is dus ook nu professioneel. Voor meer informatie kun je kijken op de website van John van Gent.

Mafico is aanwezig op de X-fi audioshow met een groot assortiment van Bryston: de 28BSST, 14BSST2, 4BSST2, BCD1, BDA1, BDP1, BP26 + MPS2, B100 en B60R. Importeur Mafico heeft een echte primeur: als eerste in Europa mogen ze de nieuwe Bryston SP3 Preamp/Processor laten zien en horen. De SP3 is zó nieuw dat nog niet alle websites 100% up-to-date zijn, bekijk daarom voor alle features de handleiding.Ook de Bryston BDP1 (Bryston Digital Player) is te zien. Deze zal spelend opgesteld worden op het speakersysteem van Avantgarde. Mafico laat weten samen te werken met Number 4 Audio.

Bekijk al het X-Fi Show nieuws op de X-Fi Special Page!

Bron: X-fi

EDITORS' CHOICE