NIEUWS

X-fi High-End Audio show van start

Redactie HiFi.nl | 22 oktober 2011

In een hotel kun je natuurlijk overnachten, maar wist je dat het ook een uitstekende locatie kan zijn voor een hifishow? Het NH Hotel in Utrecht staat vandaag en morgen (22 en 23 oktober) in het teken van de X-fi High-End Audio. Een uitmuntende geluidskwaliteit, maar zonder al te veel franje, dat is waar deze bijzondere show om draait.

Je gaat je in ieder geval niet vervelen, want er is genoeg te bekijken en te beluisteren. Meer dan 30 deelnemende importeurs, fabrikanten en winkels vullen de luisterruimtes en stands met topmerken. In een gezellige en ontspannen sfeer genieten van mooie geluidsapparatuur, wat wil een hifiliefhebber nog meer?  



Op HiFi.nl hebben we regelmatige berichten geplaatst over de noviteiten van de verschillende deelnemers. Je vindt het allemaal op onze X-fi Special Page. HiFi.nl gaat uiteraard zelf ook een kijkje nemen, dus houd HiFi.nl in de gaten voor de X-fi verslaglegging. X-fi maakt ook gebruik van Twitter, waarop duidelijk te merken is dat iedereen er nu al zin in heeft. X-fi zou het leuk vinden als je mee twittert met de hashtag #xfishow. Wij wensen je alvast veel kijk- en luisterplezier!

Openingstijden
De show is op beide dagen (zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober) geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Entree
De entree is… niets! Je kunt de X-fi High-End Audio gratis bezoeken.

Locatie
NH Hotel Utrecht
Jaarbeursplein 24
3521 AR  Utrecht
E-mail: info@x-fi-audioshow.nl
Website


EDITORS' CHOICE