NIEUWSCyrus

AV-NU Live verslag


Redactie HiFi.nl | 22 oktober 2011 | Cyrus

Aan het einde van de tweede, goed bezochte dag van de AV-NU in Utrecht, plaatsten we vanaf onze eigen stand alvast een samenvattend stukje om kort terug te kijken op de zaterdag. Ook blikten we alvast vooruit op de verslaggeving van de show waar zich drie dagen lang tussen tien en vijf veel hifi-liefhebbers verzamelden om zowel de primeurs als de vertrouwde producten van de veertig merken, dealers en importeurs te bekijken, en te beluisteren. 

Gisteren plaatsten we nog een algemene voorbeschouwing, om onze wekenlange aankondigingscampagne af te sluiten. Daarna gingen we vanuit onze eigen stand over op de eerste verslaggeving vanaf de beurs in het Beatrixgebouw, waarbij alvast aandacht was voor de Epson stand op de vierde verdieping, en we ook wat foto`tjes plaatsten van onze eigen stand, en natuurlijk die van de buren. Daarnaast kon je via Twitter al een eerste indruk van de beurs krijgen. 

De Dali Fazon bij de AND stand 

Vandaag hebben we geprobeerd zoveel mogelijk stands te bezoeken, om zowel een compleet sfeerverslag als een berg losse nieuwtjes te kunnen publiceren in de aanstaande dagen na de beurs. Zo bezochten we onder meer de Audiac stand waar het complete assortiment van Tivoli Audio tot Mark Levinson te vinden was, luisterden we nogmaals naar de Blade en R-Serie van KEF, hoorden we zowel in de expozaal beneden als in de luisterruimte boven de Viso One van NAD aan het werk, en konden we een blik werpen op de C390DD versterker en C446 media tuner, die beiden snel op HiFi.nl besproken zullen worden. Ook kregen we bij Dynaudio een goede indruk van de nieuwe Focus serie, luisterden we bij de D&D stand naar de nieuwe Arabesque Mini van Crystal Cable (Nederlandse introductie!), spotten we bij AudioPlus de Polk Audio CSiM 705 (Europese introductie!), en maakten we bij Latham kennis met de SuperUniti van Naim.. Al met al méér dan genoeg om de komende dagen in tekst en beeld voorbij te laten komen. 

De Cyrus StreamXP bij de Audiac stand

Morgen zijn we uiteraard weer op onze stand op de AV-NU te vinden, en zullen we tevens een uitgebreid bezoek brengen aan de X-fi show aan de overkant, waar we uiteraard ook verslag zullen doen. Deze verslagen lees je komende week op HiFi.nl.

EDITORS' CHOICE