derde Buis/Analoog Show, met maar liefst vier luisterkamers met buizenelektronica en platenspelers. NewTranstec neemt Quad buizenelectronica mee.

"/>
 

NIEUWSMcIntosh

Showweekend voor New TransTec


Redactie HiFi.nl | 28 oktober 2011 | McIntosh

Aankomend weekend gaat importeur New TransTec het behoorlijk druk hebben, want diverse hifizaken organiseren shows met McIntosh en Quad in de hoofdrol. Hier even een overzicht van de shows waar je de paradepaardjes van New TransTec kunt gaan bewonderen.

Vandaag en morgen (28 en 29 oktober) kun je beginnen bij ACF Audio in Lage Zwaluwe. Zij organiseren de derde Buis/Analoog Show, met maar liefst vier luisterkamers met buizenelektronica en platenspelers. NewTranstec neemt Quad buizenelectronica mee.

Cinedream, specialist in homecinema componenten, organiseert in samenwerking met Universal Pictures en Prime op 29 en 30 oktober de eerste echte homecinema beurs in Vlaanderen. Tijdens deze Home Cinema Happening zullen van 13:00 tot 19:00 uur de super zware McIntosh MC1.2KW monoblokken uit de kast worden getrokken. In België (Gent om precies te zijn) vindt dan ook van 29 oktober t/m 1 november de Countryside in de Flanders EXPO plaats. New TransTec is in samenwerking met Technology Factory vertegenwoordigd met McIntosh. Ze hebben een primeur met de McIntosh XR200 luidsprekers.New TransTec blijft dat weekend in België. Ludwig Audio uit Floreffe organiseert op 29 en 30 oktober een show, waar je van 10:00 en 18:00 uur van harte welkom bent om de kwaliteiten van zowel McIntosh als de nieuwe Audiolab 8200serie te ervaren. En mocht je dan niet kunnen, dan kun je van 8 t/m 13 november terecht bij PV Sound in Tielt in, jawel, België. Zij organiseren opendeur dagen met McIntosh, Quad en Wharfedale.

Voor meer informatie kun je ook kijken op de website van New TransTec.

EDITORS' CHOICE