MG-850HDprojector zou moeten winnen, en dat leverde een aantal originele antwoorden op.

"/>
 

NIEUWSEpson

Winnaar Epson Prijsvraag


Redactie HiFi.nl | 04 november 2011 | Epson

Vanmiddag hebben we uit een grote stapel inzendingen het winnende antwoord van onze Epson Prijsvraag gekozen. We vroegen jullie om in een of twee zinnen uit te leggen waarom juist jij de MG-850HD projector zou moeten winnen, en dat leverde een aantal originele antwoorden op.

Zo lazen we onder meer dat iemand de projector wilde winnen omdat zijn broer altijd meer geld heeft en met de mooiste spullen pocht, terwijl hij hem graag met deze gadget de mond zou snoeren.

Zoals verwacht waren rijmende inzendingen ook weer populair, zoals “Met z`n Epson in mijn bezit heeft het leven meer pit.  Met zijn super beeld en geluid loopt bij mij de complete buurt uit..” Of antwoorden waarbij de letters van EPSON uitgeschreven werden: Excellent, Prominent, Subtiel, Onlosmakelijk, Noviteit.

Daarnaast was er een lezers die vond dat ze “als vrouw in deze mannenwereld“ een streepje voor heeft om kans te maken op de projector, die verder “de ultieme aanvulling op mijn iPad, iMac en iPhone vormt”. Ook “omdat” was een inzending, maar het kan zijn dat de bewuste lezer zo enthousiast was dat het formulier verzonden werd voordat het echte antwoord werd afgemaakt.

De inzending die we op de redactie uiteindelijk tot meest origineel bekroond hebben, is de volgende:

Dit is de ultieme `EP`, SO`N goede hebben we nog niet gehad!

Immers: al die hippe applicaties (of apps) op je iPhone en iPad zijn leuk en aardig, maar de `ep` die je écht moet hebben is natuurlijk de MG-850HD, met zijn docking station toch wel de gadget van het jaar! De gelukkige winnaar is inmiddels per mail op de hoogte gebracht, dus we raden hem aan de komende periode de brievenbus in de gaten te houden. Gefeliciteerd!

EDITORS' CHOICE