NIEUWS

Verbeteringen website

Redactie HiFi.nl | 01 november 2011

HiFi.nl is de laatste maanden bezig aan grondige verbeteringen van de website, zowel qua opmaak als waar het functionaliteit betreft. Dat is goed nieuws, want dat betekent dat alle merken en dealers die op de website vertegenwoordigd zijn straks nog beter gevonden kunnen worden.

De uitvoerige aanpassingen resulteren op termijn onder meer in een compleet vernieuwde voorpagina, die behalve overzichtelijker ook veel uitgebreider zal worden. Zo kunnen we alle belangrijke categorieën hardware - bijvoorbeeld beeld, luidsprekers en versterkers - beter onder de aandacht brengen, maar ook de verschillende merken en dealers die op HiFi.nl terug te vinden zijn in het juiste spotlicht zetten. Hetzelfde geldt natuurlijk voor onze vele Special Pages, waarin we ook de nodige vernieuwingen doorvoeren. 

Uiteraard is het aanpassen van de website een stapsgewijs proces, waarbij we onderweg af en toe al wat zaken kunnen laten zien. Zo hebben we bijvoorbeeld de merkenpagina aangepakt, omdat deze rubriek veel bezocht wordt wanneer lezers op zoek zijn naar de juiste informatie. Deze staan nu nog overzichtelijker bij elkaar. Bovendien wordt middels verschillende klikbare icoontjes aangegeven wanneer het merk ook op een Special Page of met een brochure vertegenwoordigd is, en zijn de achterliggende detailpagina`s aangepast om direct meer informatie te kunnen geven, met links naar Specials, websites, brochures en relevante content. 


EDITORS' CHOICE