NIEUWSKEF

KEF op Beurs Domotica & Slim Wonen


Redactie HiFi.nl | 16 november 2011 | KEF

Op 23 en 24 november vindt de Beurs Domotica & Slim Wonen plaats. De zesde editie van deze beurs is een uniek trefpunt voor de slimste technologische toepassingen en diensten voor de woon-, leef- en zorgomgeving. Twee dagen lang staat het Evoluon in Eindhoven in het teken van communicatie, zorg en alarmeren, veiligheid, entertainment en AV, comfort, telemedicine, energiemanagement, infrastructuur en nog veel meer. Ook KEF maakt deel uit van de ruim 130 standhouders.

Tijdens de Beurs Domotica & Slim Wonen zijn er diverse interessante lezingen. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de (zorg)woning van de toekomst en de nieuwste technische mogelijkheden zoals akoestische beveiliging. En natuurlijk wordt ook de Smart Homes Award uitgereikt. Smart Homes streeft met de Smart Homes Award naar meer aandacht en erkenning voor intelligente, efficiënte en vooruitstrevende projecten op het gebied van Domotica. Er wordt niet alleen gekeken naar de technieken, maar ook naar de totstandkoming, samenwerking, communicatie tussen partijen en met gebruikers en de bevindingen. Het totaalplaatje dus. Wanneer je het over domotica & slim wonen hebt, dan komt natuurlijk ook KEF ter sprake. Zij zullen aanwezig zijn op de begane grond op het AV & Domotica plein. Een tijdje terug vierde dit gerenommeerde merk haar 50-jarige bestaan, het werd in 1961 opgericht door muziekfanaat en ingenieur Raymond Cooke. In 1988 beleefde de luidsprekerwereld een ware revolutie met de komst van de Uni-Q-technologie, uniek voor KEF en nog steeds met veel succes toegepast. In de loop der jaren sleepte KEF met deze technologie tal van awards in de wacht bij de (inter)nationale vakpers. Het productportfolio omvat diverse series voor pure muziekweergave, home theatre en custom install. Ook draadloze signaaloverdracht behoort tot de mogelijkheden. Als toevoeging op de standaard inbouwsystemen kent de Ci-Serie professionele modellen voorzien van brandwerende schalen, diverse veiligheidskeurmerken en 100 Volt trafo. Ook voor vochtige omstandigheden zoals buiten of in de badkamer heeft KEF de oplossing: Ventura modellen. Algemene kenmerken van alle modellen uit elke serie zijn de legendarische klank die kenmerkend is voor alle KEF luidsprekers. Om installateurs en dealers behulpzaam te zijn in keuze, plaatsing en bedrading is door de KEF ingenieurs het “KEF Speaker Placement Tool” gebouwd. Dat noemen we nog eens slim wonen! 

Wil jij ook zien hoe je jouw woning zo optimaal mogelijk kunt inrichten wat betreft domotica? Bezoek dan op 23 en 24 november de Beurs Domtica & Slim Wonen. Je vindt KEF op standnummer 0.23. 

De Beurs Domotica & Slim Wonen
Evoluon Eindhoven
Noord Brabantlaan 1a 
5652 LA Eindhoven
Website 

MERK

EDITORS' CHOICE