Analogue Extrema II

A10Audio/Room 4 Music vraagt je om zaterdag 26 november in je agenda te omcirkelen. Er zullen een aantal bijzondere combinaties worden gedemonstreerd. Ze hebben als extra`tje ook een primeur, namelijk de Aventera van Audio Physic.

In verschillende set-ups kun je bij Analogue Extrema II de top 3 van Acoustic-Signature beluisten: Thunder, Ascona en Grande. Gecombineerd met de versterkers en phonopre’s van Octave belooft dit een geweldige happening te worden waarbij je tevens de referenties van elementen bouwers Air Tight, Soundsmith en van den Hul kunt beluisteren. Dit alles zal worden weergegeven via luidsprekers zoals bijvoorbeeld Magico en als primeur op dit gebied: de Avantera van Audio Physic. 

 

Wil je ook eens horen hoe de `Absolute Top in analoge weergave` kan klinken? Wees dan welkom op zaterdag 26 november van 11.00 tot 18.00 en van 19.00 tot 22.00 aan de Burgemeester Roëllstraat 10 in Amsterdam. De eerste 25 aanmelders zullen deze dag een analoge verrassing mogen ontvangen! De koffie staat uiteraard klaar.

 

A10Audio / Room 4 Music
Burgemeester  Roëllstraat  10
1064 BM te Amsterdam
Tel. +31 (0) 207587290
E-mail: a10audio@gmail.com
Website

Voor meer informatie over Acoustic-Signature, Octave of Soundsmith kun je kijken op de website van Music2 of mailen naar info@music2.nl.

EDITORS' CHOICE