Nieuwe dealer PMC


Redactie HiFi.nl | 15 november 2011 | PMC Fact Series

Met gepaste trots kan Stageacoustics melden dat Hanze Hifi per heden officieel dealer is van het gerenommeerde Engelse luidspreker merk PMC. 

Deze ultieme transmissielijn luidsprekers vormt nu ook een welkome aanvulling van het bestaande leveringsprogramma van Hanze Hifi. Het principe van de luidsprekers van het merk, dat onlangs een jubileumeditie uitbracht, zorgt voor een levensechte beleving van muziek, zoals deze door de artiesten bedoeld is. Niet voor niets kan PMC veel bekende muzikanten tot haar klanten rekenen. Bovendien presteren ze fenomenaal, zelfs onder niet optimale akoustische omstandigheden. Eenmaal gehoord en de kans is groot dat de snel groeiende PMC community een nieuw lid kan toevoegen aan haar gezelschap, aldus Stageacoustics. 
.
.
Hanze hifi heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en deskundige high end audio leverancier. Het service niveau dat zij hun klanten bieden is overeenkomstig hoog. Wij wensen Hanze Hifi en haar klanten veel luisterplezier.
 
Meer info: Hanze Hifi / Stageacoustics
MERK

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »