NIEUWSTentLabs

Klinkt Beter MK1 kortingen


Redactie HiFi.nl | 16 november 2011 | TentLabs

Klinkt Beter investeert binnenkort in heel wat nieuwe producten. Om plaats te maken voor dit vernieuwd aanbod vliegen alle mk1`s er met korting uit. Help Klinkt Beter van deze modellen af en je wordt beloond met een aantrekkelijke korting.

Zo zijn er aanzienlijke kortingen te bekomen op geselecteerde speakers van Everything But The Box, Klipsch, Guru en Velodyne subwoofers. Zo wordt o.a. het voormalige topmodel DD18 aangeboden en zijn er ook promo`s op instapmodellen uit de CHT-Q reeks die recent vervangen werd door de EquiMax.

Tentlabs als merk wordt vervangen door Vitus en Antelope Audio: wie altijd al droomde van de Tentlabs cd speler met zijn zachte jittervrije buizenklank, maar hem niet zelf durfde te bouwen, krijgt hem nu kant en klaar gebouwd met vijf jaar garantie aan de oude introductieprijs voor de zelfbouwkit.

Ook op de oorstrelende buizenklank van Ayon staat nu in promo. Op München kondigde Ayon heel wat mk2`s aan, en daarom wordt zowel het instapmodel buizenversterker “Orion” alsook de 2x 20 Watt triode in pure klasse-a “Mercury” tegen bijzondere prijzen aangeboden.

MK1 kortingsweekend:
Zaterdag 19 en zondag 20 november van 10 tot 18u

Een volledig overzicht van de merken en kortingen vind je op de website.  

Klinkt Beter
Blauwe Paal 45
9230 Wetteren - België 
info@klinktbeter.be
Website 

MERK

EDITORS' CHOICE